Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Előkerült az eltűnt kosaras

Reagált Antino Jackson, de sok minden nem derült ki.
Hirdetés
Hirdetés

"A Magyarországra érkezésem óta eltelt hetekben a kosárlabdánál jelentősebb dolgokkal küzdök meg" - írta az interneten az SKC szerdán este eltűnt irányítója. Antino Jackson eléggé homályosan fogalmazott, annyit azonban ki lehet hámozni, hogy ezúttal a családját választotta...

"A tőlem telhető legjobbat próbáltam nyújtani a munkám során, úgy téve, mitha semmilyen nehézséggel nem kéne szembenéznem, amikor teljesen egyedül vagyok. Megosztottam a problémámat az edzővel / a klubbal, és láthatóan teljes mértékben egértették a körülményeket. Kiábrándító, hogy ilyen cikket tesznek közzé rólam. Minden döntésemről tájékoztattam a csapatot a január 4-iki, hétfői vereséget követően" - írta többek között az Instagrammon a kosaras. Távozásának okáról azonban mindössze annyit jegyez meg, hogy "Mindannyiunknak nehéz döntéseket kell meghoznia minden nap. A családomat és a mentális egészségemet választom minden esetben..."

Mint tegnap mi is megírtuk, a szerda délutáni edzésről Jackson minden előzetes értesítés, tájékoztatás nélkül távol maradt. Hiába próbálták a klubnál elérni, nem sikerült. Amikor elmentek a Jackson részére bérelt lakáshoz, az általa használt autóban találták a kocsi-, valamint a lakás kulcsait. A lakásba érve látták, hogy a kosarassal együtt felszerelése, ruhái, csomagjai is eltűntek így biztossá vált, hogy Jackson elhagyta Sopront. Az SKC árulásként élte meg az irányító távozását.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés