Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hiába szerettük, most nem lehetünk ott a temetésén

Földes Tamásné hirtelen halálhíre ezreket döbbentett meg, és százakban merült fel, hogy elkísérik utolsó útjára. Családja kéri, ne tegyék! Most nem lehet.
Hirdetés
Hirdetés

- Tudjuk, hogy nagyon sokan szerették Toncsit. Most, hogy halálhíre sok ismerőséhez, volt kollégáihoz, tanítványaihoz is eljutott, egyre több visszajelzést kapunk arról is, hogy részt vennének a temetésén. Nagyon kérjük a velünk együttérzőket, ne tegyék! A vírushelyzet miatt csak a családtagok lehetnek ott az utolsó búcsún - mondta el az enyugatnak Földes Tamás.

A gyászoló férj és gyermekei azzal szembesültek, hogy sokan a pandémiás korlátozások ellenére tervezik a temetői szertartáson való részvételt, ezzel azonban veszélyeztetnék a temetést. Ezért nyomatékosan kérnek mindenkit, tartsák tiszteletben a család kérését és a szabályokat!

- Most azzal tudják jelezni együttérzésüket és úgy tudják kifejezni Toncsi iránti megbecsülésüket, ha távol maradnak a temetőtől, a virág árát pedig a Hova Tovább Közhasznú Alapítvány számlájára utalják - zárta Földes Tamás. (Az alapítvány számlaszáma ebben a cikkben szerepel.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés