Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szabolcs atya koronavírusos

Szany plébánosa, a korábban Sopronban szolgáló Henczel Szabolcs kényszerű karanténba vonult.
Hirdetés
Hirdetés

A közösségi megosztón szólt a rábízottakhoz és ismerőseihez Henczel Szabolcs, a szanyi Szent Kereszt Megtalálása templom plébánosa. Videóüzenetében elmondta, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje, így pedig nem mehet a hívek közé.

"Szeretnék az elkövetkezendő tíz napban nemcsak nézni, hanem meglátni az új tapasztalatokon keresztül olyan dolgokat, amiket eddig észre sem vettem. Most a befelé tekintés művészetét kérem jó Urunktól. E módon szeretném átélni az előttem álló időszakot..." - írta Szabolcs atya, aki hosszú évek soproni szolgálata után került Szanyba. (Karácsonyi gondolatait, amit az enyugat.hu olvasóinak írt, itt olvashatják. Ezúton is gyors gyógyulást kívánunk Szabolcs atyának!)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Hirdetés