Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Térképen nézheti, merre járnak a Közút hókotrói

Hány munkagépet tud bevetni télen a Magyar Közút, hol, milyen rend alapján avatkoznak be ezek a gépek, illetve a szakemberek? Milyen utakat kezel a cég és mikor kerül sor a hóeltakarításra vagy síkosságmentesítésre? Itt a válasz.
Hirdetés
Hirdetés
Ha Önben is megfogalmazódott hasonló kérdés a téli időszakban, nézze meg ezt a pár perces videót, amiben a téli munkával kapcsolatos legfontosabb háttérinformációkat osztja meg a Magyar Közút:

Ami még érdekes lehet, hogy mivel minden munkagép GPS jeladóval van felszerelve, a www.kozut.hu oldalon egy interaktív térképen az is visszanézhető, hogy hol jártak a munkagépek az elmúlt 24 órában. Ha pedig további kérdései lennének, akkor itt keresheti rájuk a választ.

A Közút emellett arra is felhívta a figyelmet, hogy a következő napokban az ország nagy részén várható havazás, illetve sok térségben extrém hidegre és egyes helyeken a megerősödő, néhol viharos szél miatt akár hófúvásra is számítani kell, ezért érdemes tájékozódni indulás előtt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hírek

Hirdetés