Nem szúrja a szemét a szemét?

Folytatódik az STKH sorazata hulladékunk helyes kezeléséről.

Hogy milyen sok itt a szemét, hát nem szúrja a szemét? Biztosan tette már fel a kérdést magában egy zsákokkal rogyásig pakolt, nyitott kuka vagy egy, a hulladékok tengerében úszó szelektív gyűjtősziget láttán. Az említett két példa a helytelen, szabálytalan hulladékkezelés leglátványosabb hozadéka, azonban akad jó néhány olyan gyakorlat is, amely, bár nem ennyire szembetűnő, mégis komoly problémát jelent.

Fotóinkon olyan rossz szokásokat, negatív példákat is megmutatunk, amelyek felett a hétköznapokon talán könnyedén átsiklik sokak tekintete. De, amelyekkel minimális odafigyelés mellett is hatalmas változásokat érhetünk el a szebb, élhetőbb lakókörnyezetünk érdekében. Természetesen azt is megmutatjuk, hogyan, hiszen a fenntartható jövő közös célunk.

A teljes galéria megtekinthető az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. honlapján, az stkh.hu oldalon található Tudástár menüpont alatt.

Szemét hátán szemét. Így nem viszik el az edényt
STKH
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek