Kifosztották az idős asszonyt Zsirán

A 83 esztendős idős asszonynak a saját otthonában tépte ki a kezéből a táskáját a 25 éves elkövető.

Egy idős asszony kérte a rendőrök segítségét 2021. február 26-án 10 óra 30 perckor Zsirán. Elmondta, hogy a bejelentés előtt pár perccel egy ismeretlen nő ment be a házába azzal az ürüggyel, hogy az önkormányzattól érkezett és fel kell mérnie a lakást. A 83 éves sértett távozásra szólította fel a hívatlan látogatót, aki ekkor megragadta a kezében tartott táskáját és azt kirántotta szorításából, amelynek következtében az idős nő elesett. Az elkövető a táskát a benne lévő készpénzzel megszerezve elhagyta az ingatlant.

A soproni nyomozók – adatgyűjtés, tanúkutatás adatait felhasználva – a bűncselekmény feltételezett elkövetőjeként azonosítottak egy 25 éves zalaapáti nőt, akit felkérésükre a Keszthelyi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai lakóhelyének közelében elfogtak és a helyi rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók – őrizetbevétele mellett – kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, amelynek során az asszony beismerő vallomást tett.

(Nyitóképünk illusztráció.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek