Add az Enyugat.hu-nak adód 1 százalékát! Szeretnénk megírni a fontos dolgokat a soproni régióról!

Neked semmibe se kerül, a hiteles újságírás pedig most különösen fontos Sopronban is!

Alig egy éve indult Sopron és környékének új, független hírportálja. Reméljük, azóta bizonyítottuk neked, hogy számunkra tényleg az olvasó a legfontosabb. Hírportálunk kiadója egy közhasznú egyesület, a Nyugat Média és Világháló Egyesület. Adód 1%-ával most abban segíthetsz, hogy az Enyugaton hiteles információkat írjunk neked és utánajárjunk fontos kérdéseknek!

A személyi jövedelemadó 1%-ról való nyilatkozattétel határideje egyéni vállalkozóknak: február 25-e, magánszemélyeknek: május 20-a. Mi arra kérünk, hogy ezt címkézd a Enyugat.hu-nak, hogy ezzel is támogasd a független újságírást. Talán nem tudod, de az 1%-ról utólag is rendelkezhetsz, 20-a éjfélig, ha már egyébként beadtad az adóbevallásodat . Az erről szóló űrlapot külön is beküldheted.

Ez nem jelent plusz kiadást számodra, mert éves adóbevallásod elkészítésekor, a személyjövedelem (SZJA) adód 1%-át felajánlhatod valamilyen társadalmi ügyet szolgáló egyesületnek, alapítványnak. Ha viszont nem ajánlod fel, úgymond elveszik, ugyanúgy a közös "kalapba" kerül.

  • Egy rövid videóban megmutatjuk, hogyan nyilatkozhatsz 1%-odról két perc alatt elektronikusan . Ehhez Ügyfélkapu azonosítóval kell rendelkezned. Csak a következő adatokat kell megadnod: Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószámuk 18889332-2-18.
  • Ha inkább papíralapon küldenéd be az 1% nyilatkozatodat , ide betettük neked a 20EGYSZA sablonnyomtatványt. Ha ezt kinyomtatod, már csak a személyes adataidat kell megadnod, illetve egyesületünk adószámát. A nyomtatott nyilatkozat postázási címe az állandó lakhelyed függvénye. A postázási címet innen tudod kinézni.

Nyugat.hu

Nyugat.hu added a cover video.

Köszönjük Nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet