Ez maradt a raktártűz után

Tegnap délután gyulladt ki Sopronban egy kétezer négyzetméteres raktárcsarnok. A hatalmas sötét füst beterítette a fél várost, az önkormányzat is arra hívta fel a lakosság figyelmét, hogy bizonyos városrészekben ne legyenek nyitva az ablakok és a környékbeliek lehetőleg ne végezzenek szabadtéri tevékenységet. A tűz és a füst akkora volt, hogy a soproniak mellett a sopronkövesdi, a kapuvári, a csornai, a sárvári, a szombathelyi, a lébényi, a győri és a pápai hivatásos tűzoltókat is be kellett vetni, továbbá a katasztrófavédelem mobil laborja is a helyszínre érkezett.

TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek