Újra aktív az Ördög Ügyvédje

Most százmilliót ígér annak, aki segít neki lebuktati a korrupt politikusokat.

"Az ügyészséget és a Fidesz-csicska Polt Pétert jobban érdekli, ki az ördög ügyvédje, mintsem hogy a fideszes tolvajok után nyomozzanak. Még a svájci hatóságokat is megkeresték miattam. Bár kitartóan kutatnak utánam, én nem bujkálok. Sőt. Ott álltam az elmúlt időszak több botrányának kirobbantása mögött" - írja közösségi oldalán friss bejegyzésében a Borkai Zsolt volt győri polgármestert egykor lebuktató Ördög Ügyvédje - vagy az, aki felvette ezt a nevet.

Kicsit henceg is, hiszen azt írja: "Van, amikor az ölünkbe hullik egy nem várt rendőrségi rajtaütés, lásd Szájer a melegorgián és az ereszen csúszva. Azonban ne a szerencsén vagy a külföldi titkosszolgálatokon múljon a fideszes gazemberek lebukása".

Már csak egy év, és újra választások lesznek - szögezi aztán le és előáll üzleti javaslatával:

"Én eddig sem tétlenkedtem, összegyűjtöttem az elmúlt egy évben 100 millió forint készpénzt. Ezt az a személy kapja meg, aki segít egyértelmű bizonyítékokkal lebuktatni elsősorban Szijjártó Pétert, Rogán Antalt. De jöhet más fideszes nagykutya is. Orbánra vonatkozó adatoktól sem fogok megijedni. A titkodat, hogy hozzám fordultál, minden körülmények között, akár az életem árán is megvédem! Várok továbbá minden olyan információit is, ami korrupció, visszaélés feltárását segíti, így például az OGYÉI becsületes munkatársaitól az orosz és kínai vakcinákra vonatkozó valódi értékelő jelentéseket. Nyilvánosságra hozom, hogy külsősök készítették őket".

Az Ördög Ügyvédje még azt is megígéri a posztban, hogy kormányváltás esetén azt is elintézi, ha a lebuktató személy tettestárs vagy bűnsegéd volt, akkor büntetlenséget kap. Mindenesetre várja a bejelentéseket: azordogugyvedje@protonmail.com

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek