Fellökte a babakocsit, keresi a rendőrség

A Mosoni Duna töltésén történt, megsérült a baba és az anyukája is.

Ismeretlen személy kerékpárral közlekedett a Mosoni Duna töltésén Győr felől Győrzámoly irányába 2021. március 30-án. Haladása során – Győrújfalu és Győrzámoly közötti útszakaszon – fékezés nélkül neki ütközött a töltés oldalánál babakocsival álló nőnek, amelynek következtében a gyalogos elesett, a babakocsi felborult, abból a gyermek a töltés oldalán lévő kavicsos, füves területre esett. A baleset következtében a gyalogos és a gyermek megsérült. A kerékpáros a helyszínről adatainak hátra hagyása nélkül elhajtott.

A Győri Redőrkapitányság keresi az ismeretlen kerékpárost. Hátha látta valaki mi történt, vagy hallott értékelhető információt. A felhívás kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Szövetség út 17. szám alatt, vagy az 96/520-092-es, illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek