Felújítják a sopronkeresztúri elkerülőt

Április 6-án, kedden kezdődik a Sopronkeresztúrt (Deutschkreutz) elkerülő L430-as út felújítása. Az útszakasz azért is fontos, mert a településről a teherforgalom ki van tiltva, a térségben közlekedő tehergépjárművek nagy része pedig erre közlekedik. Az 1993-ban létrehozott elkerülőút burkolata az utóbbi években alaposan leromlott, ezért szükségessé vált annak cseréje. A munkálatok valamivel több, mint 2 hetet (!) vesznek igénybe, és április 23-áig tartanak. Ez idő alatt csak az ipari parkba érkező és az építési forgalomban résztvevő gépjárművek hajthatnak be az útra. Az aszfaltozás után kezdődik majd az útpadka rendbetétele, ami viszont június elejéig folyamatosan zajlik majd. A projekt összköltsége 490.000 euró, azaz mintegy 177 millió forint.

Baudirektion Burgenland
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek