Kiugrott az őz a bokorból

Zsira és Sopronhorpács között történt az eset és a vad el tudott futni. De nagyot koppant szegény...

Sopronhorpács külterületen, egy jelöletlen mezőgazdasági úton közlekedett személygépkocsijával Zsira irányába április 4-én 12 óra körül egy 20 éves soproni férfi. Haladása során az út mellett lévő fás, bokros területről egy őz ugrott járműve elé, amelyet – az intenzív fékezés ellenére – elütött. A balesetet követően a vad a szántóföldek felé továbbszaladt, a gépjárműben viszont anyagi kár keletkezett.

Az eset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

A rendszámtáblát törte le a felriasztott őz.
police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy nemcsak a vadak párzási időszakában, illetve kiemelten veszélyes helyeken, táblákkal jelzett útszakaszokon kell óvatosan közlekedniük, hanem az erdősávok, termőföldek mellett is, mert bármikor fennállhat annak a veszélye, hogy vad ugrik az autójuk elé.

A vadelütéssel járó közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérjük az úton levőket, hogy minden esetben fokozott óvatossággal és kellő körültekintéssel vezessenek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek