Sopronban is oltják a politikusokat

A vírus nem válogat jobb- és baloldali politikus között.

"Húsvéthétfőn is dolgoznak az oltópontokon. Ma én is megkaptam az első oltást, nem is biztos, hogy poszt lett volna belőle, ha kifelé jövet nem ijedek meg a fényképezőgéptől és a kamerától - írta Facebook bejegyzésében Németh Imre, a soproni közgyűlés MSZP-s képviselője.

Németh Imre a következő pillanatban persze rájött, hogy nem miatta vannak ott a tévések, s még csak nem is azért, hogy az ott dolgozók áldozatos munkáját mutassák be...

Orbán Viktor 133 bátor emberének egyike állt a sorban, hogy megkapja az oltást. Vagyis Barcza Attila is ma kapta meg a vakcinát, s erről tájékoztatják a szavazóit is.

Németh Imre csak kicsit volt csalódott:

- Nem baj. A lényeg, hogy mindenki regisztráljon és oltassa be magát, mert csak így tudunk enyhíteni a járvány tombolásán! - írta posztjában.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek