Idén nyáron is lesz kertmozi Petőházán

A Petőházi Közösségi Ház a Facebookon jelentette be, hogy az idei évben elnyerték a Velux Alkalmazotti Alapítvány adományát 2000 euró értékben. Az elnyert összeget, a tavaly első alkalommal rendezett retro hangulatú KERTMOZI technikai fejlesztésére fordítják.

Már nagyon várjuk a kellemes nyár esti filmnézéseket. Szinte már érezzük a szánkban a házi limonádé ízét és a pattogatott kukorica illatát, miközben a lampionok alatt ülünk egy kényelmes kerti székben...

-írták közösségi oldalukon.

Április 15-éig várják a poszt alatt hozzászólásban a műfajokat illetve filmcímeket, hiszen, mint írják: elsődleges szempont, hogy a Petőházi Kertmoziba látogatók jól érezzék magukat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek