Nem minden üzlet nyit ki ma, amelyik nyithatna

Sokan azonnal reagáltak a kormány újraindítással kapcsolatos bejelentésére, de nem mindenki.

Orbán Viktor kedden délután jelentette be, hogy beadták a 2,5 milliomodik koronavírus elleni védőoltást, így elkezdődhet az újraindítás. Ez azt jelenti, hogy az üzletek, köztük a március 8. óta zárva tartó üzletek újfajta, négyzetméter alapú szabályok mentén ugyan, de nyitva lehetnek.

A portfolio.hu nézett utána, hogy mely nagyobb üzletek jelentették be a holnapi nyitást. Azóta kisebb változások történtek, úgyhogy frissítettük a listát. Mint a cégek Facebook-bejegyzéseiből kiderült, a mai napon már várja a vevőket az Euronics, a Media Markt, a Hervis, a Jysk.

Ugyanakkor H&M, a Deichmann, a Reserved, a CCC, az XXXLutz és a nemzetközi ruhaboltok többsége szerda reggelig nem jelentett be semmit. A Decathlon és az IKEA pedig azt közölte, hogy dolgoznak a nyitáson, úgyhogy egyelőre ezekbe az üzletekbe még ne induljunk el ma.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hírek