Olvasóink jelentik: hatalmas a dugó Tómalom felé

A lámpák miatt feltorlódott a kocsisor, a rendőrség segítséget küld.

Az M85-ös építésével kapcsolatban kellett félpályás lezárást elrendelni a Pozsonyi úton Tómalom felé, az autósokat lámpák irányítják. Csakhogy valahol hiba csúszott a gépezetbe, vagy nem számítottak ekkora forgalomra, mindenesetre hatalmas káosz alakult ki. Olvasóink sorra küldték üzeneteiket a térségből, hiszen már a környező utcák is bedugultak.

A megyei rendőrfőkapitányság sajtóügyeletére továbbítottuk az olvasói (vész)jelzéseket. Kiderült, a soproni kapitányságon már tudnak a torlódásról és valószínűleg már ki is értek a rendőrök, akik felváltják a lámpákat, s minden bizonnyal jobban szolgálják majd a célt: hogy mindenki hazaérjen. Még ma.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek