A bécsi tüntetők összecsaptak a rendőrökkel

Több mint tíz letartóztatással ért véget a bécsi korona-tüntetés szombat délután.

Idén hatodik alkalommal volt tüntetés Bécs belvárosában a koronaintézkedések ellen. Szombatra 22 gyűlésről számoltak be az osztrák lapok.

Az egyik, a rendőrség által előzetesen betiltott tüntetés résztvevői délben gyűltek össze a bécsi főpályaudvar melletti Schweizergartenben. Később összecsaptak a rendőrséggel, akik bors-sprayt is alkalmaztak, amikor az útlezárásokra próbáltak a demonstrálók támadni.

Állítólag mintegy háromezer ember tüntetett a városban a Corona-intézkedések ellen. Összecsapások is voltak a rendőrséggel. Tizennégy tüntetőt letartóztattak.

A tüntetőkkel szemben bors-spray-ket is használtak a rendőrök.
APA

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek