Ketten haltak meg az utakon szombaton

A járvány talán egyetlen pozitívuma, hogy kevesebben vannak úton, kevesebb baleset történik. Tegnap nem így volt.

Magyarország területén április 10-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 38 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből kettő halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetben 2 ember vesztette életét, 13 súlyos és 23 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 191 személyt fogott el, közülük 36 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 120 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 160 embert állítottak elő, köztük 87 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 4 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 119 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 171 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 129 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Embercsempészés miatt 3 ember ellen indult büntetőeljárás.

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek