Vasárnap délután poéta séta

Irodalmi kalandozás Sopron belvárosában.

Egy jó program lehet vasárnap délutánra, József Attila születésnapján: 14 és 18 óra között Poéta séta a Belvárosban címmel irodalmi kalandozást szervez a Pro Kultúra. Olyan helyeket lehet felkeresni, ahol sok száz évvel ezelőtt, vagy éppen nem is olyan régen, jeles költőink is megfordultak, alkottak, nyomot hagytak.

Az irodalmi emléksétán a Soproni Petőfi Színház művészei is felbukkannak majd – természetesen jelmezben és maszk mögé bújva…

Térkép és menetlevél átvehető a Liszt-központ előtt. Regisztrálni nem kell, csak maszkot és valamilyen írószerszámot hozzanak magukkal - üzenik a szervezők.

Az irodalmi séta helyszínei.
Pro Kultura

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek