Túrázzunk fáért vagy virágért!

A soproni egyesület kirándulni hív a természetbe és még meg is jutalmaz.

- A soproni Shotokan Tigrisek SE korábban sikeresen pályázott a TESCO "Ön válasz, mi segítünk" pályázatán családi túra megrendezésére. A Covid-19 járvány miatti korlátozások nem teszik lehetővé a közös túra megtartását. Mivel egyesületünk elkötelezett a szabályok, előírások betartása mellett ezért az a döntés született, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is egyéni, illetve családi túra teljesítése után biztosítja az otthon elültethető fát vagy virágokat. Amennyiben a nyár folyamán lehetővé válik, akkor a közös túrát is pótolni fogjuk - tájékoztat az egyesület.

Szombat óta van lehetőség a tetszőleges távú és útvonalú túrák teljesítésére. Vasárnap már sokan át is vették a teljesítésért járó gyümölcsfát vagy virágokat.

Bárki részt vehet a túrákon, aki az aktuális előírásokat betartva teljesíti a saját maga által kiválasztott távot.

Az útvonal szabadon választható, de javasoláuk az erdei túrákat. Szükség esetén szívesen segítenek is kiválasztani a legjobb útvonalat. A távot az edzettségnek megfelelően mindenki magának választhatja ki.

A túra igazolása az útközben készített fényképpel vagy digitálisan rögzített útvonallal (pl gps-es telefon, óra) lehetséges. A jutalom egy gyümölcsfa (meggy, szilva, kajszibarack, alma, körte) vagy több virág, illetve fűszernövény.

Az egyesület célja, hogy a kiválasztott növények elültetésével is javítsák az emberek és a természet kapcsolatát, illetve, hogy minél több embert mozgásra ösztönözzön a jelenlegi időszakban.

A túrával kapcsolatban további információ az egyesület facebook oldalán (https://www.facebook.com/ShotokanSopron) vagy a https://www.stse.hu oldalon található.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek