Videón a soproni Mély út, ahogy most kinéz

Olvasónk kocsiból készítette a felvételt, egészen máshogy néz ki az út, mint amilyennek ismerte.

Sokan mondjuk nem ismerték, hiszen jellemzően csak azok használták ezt az utat, akiknek kertjük, ingatlanuk volt erre. A legtöbb soproni akkor ismerte meg e terület nevét, amikor kiderült, ideiglenesen itt vezetik le a gyorsforgalmiról érkező autóforgalmat, amit a temető előtti körforgalom nem bírna el.

A NIF-től a múlt héten kapott tájékoztatás szerint az M85 autóút Sopron-kelet – Fertőrákos csomópont közötti szakaszának fejlesztése keretében a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megkezdte a Sopron belterületét is érintő, 8527 jelű Fertőrákosi út új nyomvonalra helyezését, a Pozsonyi út és a 84. sz. főút között, a Szent Mihály-temetőt megkerülve, a jelenlegi Mély út nyomvonalához igazodva. Ennek a beruházásnak az első munkafázisként az új nyomvonallal érintett területeken a növényzet eltávolítása kezdődött meg.

Talán ez ösztönözte olvasónkat, hogy autóba ülve a fedélzeti kamerával megörökítse, hogy néz ki 2021 áprilisában a soproni Mély út.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek