Több sportpályát is megrongáltak Észak-Burgenlandban

Észak-Burgenlandban az elmúlt hónap folyamán több helyen is vandálok rongálták meg sportpályák gyepszőnyegét. Ismeretlenek a lajtaszentgyörgyi (Sankt Georgen am Leithagebirge), a vulkapordányi (Wulkaprodersdorf) és a szikrai (Sieggraben) futballpályára is gépjárművel hajtottak rá, majd ott olyan manővereket végeztek, aminek következtében a fű kikopott. A labdarúgókluboknak ezzel jelentős káruk keletkezett, ráadásul a vandalizmus a játék körülményeit is megnehezíti. Hogy van-e összefüggés az esetek között, azt egyelőre még nem lehet tudni, az érintett klubok feljelentést tettek az ügyben.
Szikra, sportpálya
ORF Burgenland
Lajtaszentgyörgy, sportpálya
ORF Burgenland
Vulkapordány, sportpálya
ORF Burgenland

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek