Heti háromszor tesztelik majd az osztrák diákokat

A tanulók május 17-től térhetnek vissza az iskolapadokba. A maszkviselés és a rendszeres tesztelés továbbra is az iskolalátogatás feltétele marad Ausztriában.

Ausztriában május 19-én kinyitnak a hónapokkal ezelőtt a koronavírus-járvány megfékezése érdekében bezárt éttermek, hotelek, kulturális és sportlétesítmények is.

Az iskolák két nappal előbb, május 17-én, hétfőn nyitnak.

Mindenkinek maszkot kell viselnie az iskolákban és továbbra is tilos az iskolai rendezvények megtartása. Az éneklés és a sport csak szabadtéren lesz megengedett. Megszűnik a csoportbontás és heti háromszor kell tesztelniük a diákoknak - írja az ORF .

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek