Májusban is lehet ingyenes a net

Már akinek a csomagja engedi ezt a lehetőséget.

Májusra is kérhető az ingyeninternet - derül ki a Magyar Közkönyből. Orbán Viktor miniszterelnök még november közepén jelentette be, hogy első körben harminc napra ingyenes lesz a helyhez kötött internetszolgáltatás azoknak a családoknak, ahol nappali tagozatos középiskolás tanul.

Eredetileg a középfokú oktatásban tanterven kívüli munkarendben tanuló középiskolások családjai, valamint a jogosult, előfizetéssel rendelkező tanárok jelezhették igényüket ezzel kapcsolatban a szolgáltatójuknál. Márciusban kiegészítették a rendeletet az alapfokú oktatással, így a helyhez kötött internet-hozzáférési szolgáltatás már ingyenesen vehető igénybe az általános iskolás gyerekek, illetve családjaik számára is.

Arról kevesebb szó esik, hogy azoknál a vezetékes internet szolgáltatásoknál,ahol az internet a vezetékes telefonnal egy csomagban van, a kedvezmény nem érvényesíthető.

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek