Egy nap alatt kilenc ittas sofőr

Győr-Moson-Sopron megye elmúlt huszonnégy órája a rendőrség szemszögéből.

A rendőrök három személyi sérüléssel, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában.

A szolgálatot ellátó állomány összesen tíz embert állított elő, amelyből hét személyt tettenérés során fogtak el a rendőrök, kettőt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, illetve egy külföldit, aki az ország területén jogellenesen tartózkodott.

Az egyenruhások 775 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során kilenc járművezetőnél jelzett pozitív értéket a műszer.

A járőrök intézkedéseik alkalmával 65 közigazgatási bírságot szabtak ki, és 26 esetben szabálysértési feljelentést tettek.

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek