A soproni nyomozók keresik őket

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik lopás vétség feltételezett elkövetőinek azonosításához.

A Soproni Rendőrkapitányság lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján, a képeken látható férfiak megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy 2021. április 13-án 14 óra és 14 óra 30 perc között egy soproni áruházból különféle italárukat és élelmiszereket tulajdonítottak el.

Az elkövetőkről az üzlet biztonsági kamerái felvételt készítettek.

A biztonsági kamera felvétele.
police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Soproni Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Sok minden nem látszik az illető arcából, de egy próbát megér.
police.hu

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek