Még több jelzőlámpa Kismartonban

A B50 / Bahnstraße kereszteződést egy harmadik lámpával még biztonságosabbá tesznek a kerékpárosok és a gyalogosok számára Kismartonban (Eisenstadban).

Az állami tervezés 2021-es beruházási programjának részeként 130 millió eurót kell befektetni a szövetségi autópályákra Asuztriában. Ebből 332 ezer euró jut a Bahnstrasse és a B50 kereszteződés felújítására - írja a BVZ.at .

Kismarton és a tartomány között hosszú tárgyalások előzték meg ezt, mivel a város vonzóvá akarja tenni a Bahnstrasse-t a gyalogosok és a kerékpárosok számára. Az állam és a város kerékpárátkelőt tervez a B50-en, két gyalogátkelőhelyet a B50-en és két zebrát a Bahnstrassén. A B50 alatti gyalogos aluljáró marad. Két sáv is befordulhat a Bahnstrasse-ra.

Az újonnan tervezett kereszteződést "közlekedési lámparendszer" biztosítja. Ez lesz a harmadik B50 jelzőlámpa 200 méteren belül a Lobzeile és a Feldstraße kereszteződése után. Az építési osztály szerint az új jelzőlámpákat "összehangolt vezérlőrendszerrel látják el és nem lesznek dugók. A tervek szerint az építés időszaka június végétől augusztus végéig tart majd.

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek