Felborult autójával a vétlen sofőr

A szemle adatai szerint 2021. május 1-jén 14 óra 38 perckor egy járművezető közlekedett ismeretlen forgalmi rendszámú, világoskék színű Audi A3 típusú gépkocsijával a 84-es számú főúton, Sopron irányából Kópháza felé. A 115. kilométerszelvényt elhagyva az előtte haladó autó előzésébe kezdett úgy, hogy nem győződött meg arról, hogy járműve előzését a mögötte közlekedő gépkocsi már megkezdte.

Police.hu

A mögötte érkező, és az előzést már korábban megkezdő sofőr megijedt a felé közeledő Audi A3 típusú személyautótól, ezért egy hirtelen kormánymozdulatot tett, amitől átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali padka irányába, letért az úttestről, majd ott egy meredek partoldalnak ütközött. Az ütközést követően a vétlen járművezető autójával felborult. A sofőr és két utasa megsérültek a balesetben, így őket a mentők kórházba vitték.

Police.hu

A Soproni Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek