A Líceumban csokival kezdődött az érettségi

Száztizenégy végzős kezdi meg hétfőn az érettségit a soproni Líceumban. A biztonsági szabályok maximális betartása mellett a gimnázium egy kis meglepetéssel is segíti vizsgázóit.

A vírushelyzet miatt idén is rendkívüli körülmények között kezdődik az érettségi, a vizsgatermekben az egyébként is szigorú rend mellett ezúttal a fertőtlenítőszereknek, törlőkendőknek és egyszerhasználatos tollaknak is nagy szerep jut. A soproni Líceumban hétfőn reggel 114 végzős kezdi meg az írásbeli érettségit, a termek fertőtlenítve, átvizsgálva várják őket. A közös ima ezúttal elmarad, de így is mindenki fohászkodik: a vizsgázókért, a jó eredményért.

A kijelölt helyeken egy mosolygós csoki várta a vizsgázókat.
Líceum

A padokon kis ezüst színű csík jelöli, hol kell a vizsgázóknak ülniük, hogy a kellő távolságot tarthassák társaiktól. A maszk mindenki számára kötelező. A vizsgahelyzetet és a rendkívül szigorú biztonsági szabályokat is oldani igyekezett a Líceum, ezért hétfőn reggel minden érettségizőt egy szelet "mosolygó" csokoládé is várta a helyén. A figyelmesség amellett, hogy a drukkban az agysejteket is serkeni, a szándék szerint egy megkönnyebbült mosolyt is csal a végzősök arcára.

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek