Durva volt a hétvége az utakon: négyen haltak meg balesetben

A rendőrség hétvégéje számokban.

Magyarország területén 2021. április 30-án 0 órától május 2-án 24 óráig a rendőrök 114 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből három halálos kimenetelű közlekedési balesetben négy ember vesztette életét, 32 baleset súlyos és 79 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 667 személyt fogott el, közülük 88 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 432 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 633 személyt állítottak elő, köztük 341 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 39 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 376 esetben történt.

Magyarország területén ezen a hétvégén a rendőrök és katonák 345 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 246 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Ugyancsak ezen a hétvégén 18 határsértőt fogtak el a rendőrök, további 2 személy ellen embercsempészés bűntett miatt, 5 fővel szemben közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek