Ebből a buszmegállóból hiányzik valami

A Pozsonyi út új nyomvonala az M85-ös gyorsforgalmi út fölött felüljárón halad, a két végén körforgalommal, ott, ahol fel- és lehajtási lehetőség van az autóútra, illetve például a Virágvölgy felé. Az érintett útszakaszon található a 'Sopron, Pozsonyi út, régi vízműtelep' elnevezésű megálló, amit szintén érintett a beruházás. Így a régi nyomvonalról az újra helyezték át, de valamiről elfelejtkeztek. Reméljük, ez csak egy ideiglenes megoldás, és korrigálni fogják a problémát: jelenleg ugyanis az autóbusz-megállókhoz nem vezet se járda, se lépcső, semmi . Csak úgy vannak, közvetlenül a szalagkorlát mellett. Peron azért szerencsére lett, a fa esőbeállónak viszont nem láttuk nyomát.

enyugat.hu
enyugat.hu
enyugat.hu
enyugat.hu

A témajavaslatot köszönjük olvasónknak.

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek