Tegnap ketten meghaltak az utakon

Hatan súlyosan, huszonketten könnyebben sérültek a közúti balesetekben hétfőn.

Magyarország területén a 2021. május 3-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 30 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 2 ember vesztette életét, 6 súlyos és 22 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 212 személyt fogott el, közülük 47 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 127 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 200 személyt állítottak elő, köztük 123 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 116 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 150 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 125 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek