Korlátok nélkül

A Nagylózsról a szennyvíztelep, és egyben a 8612-es számú mellékút felé vezető út (Arany János utca) pár éve alkalmas igazán a közlekedésre. Részben sima aszfaltos, részben pedig zúzott aszfaltos burkolatú, ennek köszönhetően remek eljutást biztosít például Ebergőc, vagy akár a Fertőpart felé. Nem véletlenül jelölték ki erre a SacraVelo kerékpáros zarándokút egyik útvonalát sem.

enyugat.hu

Az út két patakon is áthalad, az egyik az a mindenki által jól ismert Ikva, a másik viszont névtelen, legalábbis nem találtuk egyetlen térképen sem, hogy hogy is hívják ezt a vízfolyást. A patak hídja korlátokkal is rendelkezett, ezeknek viszont valamilyen általunk ismert okból kifolyólag nyoma veszett. Már csak a keresztrudak vasbeton tartóoszlopai állnak, melyek ránézésre is elég veszélyesnek tűnnek, nem beszélve arról, ha valaki esetleg beleesne a patakmederbe.

enyugat.hu

Apropó patakmeder, nem találják ki, mit láttunk benne? Természetesen szemetet, méghozzá rengeteg összelapított (!) energiaitalos dobozt. Biztos itt volt ennek a legjobb helye?

enyugat.hu

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek