Szóváltást követően szúrt Sopronban

A soproni rendőrök a helyszínen elfogták, majd őrizetbe vették a 44 éves késelőt.

A rendőrségre 2021. május 3-án 21 óra 40 perckor egy Sopronban történt késelésről érkezett bejelentés. A helyszínen a rendőrök elfogtak egy 44 éves helybéli férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható volt. A szemtanúk elmondása alapján a feltételezett elkövető barátnője, két ismerőse társaságában érkezett közös otthonukhoz, amikor szóváltásba keveredett a férfi a nő egyik kísérőjével az utcán. A hangos veszekedést követően a féltékeny élettárs bement a lakásba, majd amikor újra megjelent az ajtóban, egy nála lévő késsel csípőtájékon szúrta vitapartnerét. A sérültet a mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A rendőrök a férfit elfogták, majd a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletének elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek