Egy év sem kell és nyit a Hotel Fagus

Látványosan nekiláttak a soproni Hotel Fagus felújításának. A tulajdonos cég nem akart ugyan nyilatkozni, a honlapján viszont nem titkolja: 2022 elején nyitnak.

Rövid múltjában még rövidebb a problémamentes időszak, de talán most jön el a Hotel Fagus aranykora. A 2016 májusában bezárt szállodában most már nagy erőkkel beindult a felújítás . A tulajdonosa ugyan nem kívánt nyilatkozni az enyugatnak, az internet azonban nagy adatbázis, ráadásul a szabályoknak megfelelően információs tábla is mutatja a legfontosabb tudnivalókat.

Sok minden leolvasható az információs tábláról.
Enyugat.hu

Ami biztos, hogy az elmúlt években többször gazdát cserélt (névleg legalábbis) a szálloda. Most az Adventor Hotel Kft. a tulajdonos, aminek exkluzív gyűjteménye van négy és ötcsillagos szállodákból. A cég birtokolja a bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa-t, a keszthelyi Hotel Via-t, a soproni Fagus Hotel Conference & Spa-t és a budapesti Insider Hotelt is. Ami külön érdekesség, hogy a felsorolt szállodák hatalmas fejlesztés és korszetrűsítés alatt állnak. A bükfürdői ez év végéig újul meg, a keszthelyit jövő tavasszal avatják, a soproni Fagust szintén 2022 év elején nyitják, a fővárosi Insidert pedig jövő nyáron adják át. A Kisfaluy-program jó lehetőséget adott a szállodafejlesztésre , a Fagusra például több mint kétmilliárd forintot nyertek.

Ilyen lesz a szálloda étterme a látványterv szerint.
Adventor Hotels
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek