Miért kell az időjárást megint elrontani?

Egyik hidegfront követi a másikat, szerencsére a hét elején még jó idő lesz, szerdától viszont ez nem mondható el. Vasárnap a délután folyamán gyakorlatilag teljesen tiszta lesz az ég felettünk, ugyanakkor megerősödik a déli szél. A csúcshőmérséklet 22 és 24 fok között valószínű. Hétfőn a maihoz hasonlóan szikrázó napsütéses idő lesz, a déli szél továbbra is élénk lesz, helyenként olykor meg is erősödik. Hajnalban 12, napközben viszont akár 26-28°C is lehet.

Kedden már megjelenik némi felhő az égen, de továbbra is rendkívül meleg, kora nyárias idő lesz. A hajnali 12 és 15 fok után napközben legfeljebb 27 fok várható. Szerdán aztán ismét hidegfront érkezik, és már a nap első felében is előfordulhatnak záporok, később pedig zivatarok is. A szél északnyugatira fordul, de csak mérsékelt lesz. A csúcshőmérséklet a keddihez képest 10 fokkal alacsonyabban, 18°C körül várható. Csütörtökre pedig bár eláll az eső, egész nap borongós, felhős lesz az ég, és a hőmérő higanyszála legfeljebb a 16 fokot érheti el.

Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek