Tört és zúzott a felbőszült nő a győri szállodában

227.570 forint kárt okozott a dühöngő nő a hotelnek, amiért az megszüntette munkaviszonyát.

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a 43 éves terhelt munkaviszonyát megszüntette a munkáltatója, egy győri hotel. Emiatt a nő egy kora reggeli időpontban megjelenet az úgynevezett buborék szállodaként működő épületben, ahova csak előre regisztráltak léphettek be negatív vírusteszttel, és rongálni kezdett a hotelben. A szálloda éppen egy sportesemény résztvevőinek biztosított szállást.

A hotelnél a vádlott először rugdosni kezdte a főbejáratot, majd eltorlaszolta a hátsó ajtó, ezt követően pedig betört hét nyílászárót, köztük a gazdasági bejáratét. Ezen át bejutva az épületben feldöntött berendezési tárgyakat, a földre söpört egy számítógépmonitort és egy billentyűzetet. Összesen 227.570 forint kárt okozott - írja közleményében a megyei főügyészség.

Semmit sem kímélt az elbocsátott nő.
Ügyészség

A hanghatásokra felriadtak a vendégek, a szálloda egyik szárnyának recepciósa a másik szárnyban lévő recepcióshoz menekült, a biztonsági szolgálatot megerősítették.

A vádlott ellen az ügyészség garázdaság miatt emelt vádat. Vele szemben két évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

A nyomozás során a Győri Rendőrkapitányság rendőrei jártak el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek