303 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, négy lett pozitív

Győr-Moson-Sopron Megye rendőreinek az elmúlt huszonnégy órában tett intézkedései számokban.

A rendőrök két személyi sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában.

A szolgálatot ellátó állomány összesen tizennégy embert fogott el, amelyből hármat bűncselekmény elkövetése közben tetten értek a rendőrök, kettőt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján, míg kilencet az országban történő jogellenesen tartózkodásuk miatt fogtak el.

Az egyenruhások 303 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során négy járművezetőnél jelzett pozitív értéket a műszer.

A járőrök intézkedéseik alkalmával 45 közigazgatási bírságot szabtak ki, és 13 esetben szabálysértési feljelentést tettek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek