Egész éjjel oltották a jánossomorjai hulladéktelepen keletkezett tüzet

Több mint kétezer négyzetmétert érintettek a lángok.

Hét település hivatásos tűzoltói dolgoztak a Jánossomorja közelében lévő hulladéktelepen, ahol kigyulladt egy szemétrakat oldala és teteje. Több mint kétezer négyzetmétert érintett a tűz, amelyet a mosonmagyaróvári, a csornai, a lébényi, a kapuvári, a győri, a pápai és a sopronkövesdi egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltottak. A munkálatokban a mosonszolnoki és a bősárkányi önkéntes tűzoltók is részt vettek - írja honlapján a katasztrófavédelem.

Egy erőgép és két teherautó földdel takarta le az égő részeket. A nagy füst miatt két katasztrófavédelmi mobil labor is méréseket végzett a környező településeken. A tűzoltók egész éjjel dolgoztak, reggel hat óra után jelentették készre a műveletet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek