Forgalomból kivont autóval, ittasan vezetett Sopronban - egy nap kétszer bukott le

Elsőre talán értette, mi a probléma...

Az egyenruhások Sopronban, a Győri úton intézkedtek 2021. május 11-én 13 óra 10 perckor, egy forgalomból kivont személygépkocsival közlekedő 52 éves járművezetővel szemben. Az alkoholszondás ellenőrzés esetében is pozitív értéket eredményezett, ezért őt a járőrök további mintavétel érdekében előállították és az autó rendszámát, valamint vezetői engedélyét elvették. A férfivel szemben 14 óra 50 perckor újból intézkedtek a rendőrök, ugyanis a hatósági jelzés nélküli gépjárművel, vezetői engedély nélkül közlekedett a Csengery utcában. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter továbbra is pozitív értéket mutatott, ezért további intézkedések lefolytatásának érdekében ismételten előállították a Soproni Rendőrkapitányságra - tájékoztatott az esetről a rendőrség.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek