Győzni indult a soproni kosárakadémia U16-os csapata

Egészséges izgalommal, motiváltan és összeszedetten indult a fővárosba szerda reggel az országos bajnokságra a Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia U 16-os A csapata.

Minden korosztályban a legjobb nyolc közé jutottak az országos bajnokságban a a Soproni Sportiskola Kosárlabda Akadémia csapatai. A 14 évesek korosztályában a soproni fiúk bronzéremmel tértek haza, most a 16 éves srácokért drukkolhatunk. A Hunbasket tv-n, ami a sportiskola Facebook oldaláról is elérhető, ma 11 órakor követhetjük az első mérkőzést, amit a dombóváráriakkal játszanak a sportiskola növendékei.

Misa Popadic vezető edző a kora reggeli indulást követően már a meccsre koncentrálva, de nyugodtan utazott.

- Nem ez az első tétmérkőzésem életemben - mondta nevetve -, persze az egészséges drukk bennem van. De minden rendben van a csapattal, felkészültünk, és küzdeni fogunk. A győzelemért a magunk részéről mindent megtettünk, de kell majd azért egy kis szerencse és kell hozzá Isten is. Majd meglátjuk - mondta a mérkőzés előtt Misa Popadic.

Ha ma győzni tudnak a sportiskolás fiúk, és reméljük így lesz, pénteken már elődöntőt játszhatnak. Drukkolunk!

Misa Popadic és Pongrácz Levente másodedző felkészítette a csapatot.
Tarnai László Soproni Sportiskola
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek