Osztrák-magyar határ: majdnem átért

Zsira közelében igazoltatták az irakit a rendőrök.

Az egyenruhások 2021. május 13-án 10 óra 15 perckor a Sopronhorpács és Zsira települések közötti úton, Irénmajor térségében intézkedtek egy – magát iraki állampolgárnak valló – férfival szemben, aki sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodásának jogszerűségét nem tudta hitelt érdemlően igazolni. Az egyenruhások a külföldit elfogták, majd a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.

Az férfit – meghallgatását követően – a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek