A csütörtök számai Győr-Moson-Sopron megyében

A rendőrség szemszögéből.

A rendőrök egy személyi sérüléssel, valamint tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában.

A szolgálatot ellátó állomány összesen hat embert fogott el, amelyből kettőt bűncselekmény elkövetése közben tetten értek a rendőrök, kettőt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, míg egyet az országban történő jogellenesen tartózkodása okán fogtak el.

Az egyenruhások 377 esetben végeztek alkoholszondás ellenőrzést, amelynek során három járművezetőnél jelzett pozitív értéket a műszer.

A járőrök intézkedéseik alkalmával 59 közigazgatási bírságot szabtak ki, és 11 esetben szabálysértési feljelentést tettek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek