Erdei utakon Reviczky Gáborral

A parkerdőben és a Soproni Egyetemen járt a Kossuth-díjas színművész.

Sopronba, az idén hetvenedik születésnapját ünneplő Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt.-hez látogatott Reviczky Gábor Kossuth-díjas színművész. A látogatás apropóját az szolgáltatta, hogy bemutassa a televíziónézők számára a TAEG Zrt. tevékenységét. Ennek keretében felkereste a Soproni Egyetemet is, ahol prof. dr. Fábián Attila, a Soproni Egyetem rektora fogadta az intézmény Botanikus Kertjében.

Dr. Fábián Attila rektor, Reviczky Gábor színműsz és dr. Sándor Gyula, a TAEG vezérigazgatója.
Soproni Egyetem

A Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. tevékenysége rendkívül sokszínű, így a forgatás is számos helyszínen zajlott, készültek felvételek többek között a Károly-kilátónál és a hamarosan megnyíló Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpontnál is. Az itt felvett anyag hamarosan látható lesz az M5 Erdei utakon Reviczky Gáborral műsorban is.

A Soproni Egyetemen prof. dr. Fábián Attila rektor köszöntötte Reviczky Gábor színművészt, röviden ismertette vele az egyetem gazdag történelmét és hagyományait, valamint megajándékozta egy hagyományos Valéta korsóval is, dr. Sándor Gyula, a TAEG Zrt. vezérigazgatója társaságában.

Prof. dr. Fábián Attila hangsúlyozta a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. és a Soproni Egyetem immár hetven esztendeje tartó együttműködésének fontosságát a jövő erdészgenerációjának képzése szempontjából - írja közleményében az egyetem.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek