Ausztria már "csak" közepes kockázatú

Burgenlandban olyan jó a helyzet, hogy új színt kapott a koronavírus lámpabizottságtól.

Ausztria sárga fázisba lépett a koronavírus-válságban. Az úgynevezett lámpabizottság csütörtökön az állam egészét a „közepes kockázatú” kategóriába sorolta. Burgenland pedig, ahol a legjobb a helyzet, új színt kapott. A sárgászöld alacsony kockázatot jelent és csak Burgenland van jelenleg ebben a zónában.

Jelenleg Burgenland a mintatartomány az alacsony fertőzöttséggel, második Salzburg, de minden szövetségi államban jelentősen csökkennek a fertőzés számai. Burgenland a tesztek számát tekintve is az első. 100 ezer lakoson 80 600 teszttel Vorarlberget váltotta az élen.

Hónapok óta először fordul elő Ausztriában, hogy egyetlen szövetségi állam sincs a vörös zónában - írja az ORF.at .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek