Szombaton nyílik Sopronban az első lakóautós kemping

Évről-évre egyre több lakóautót látni az utakon. Sopron és környékén azonban eddig gondban lehettek a lakóautótulajdonosok: hol tudnak megállni biztonságosan 1-2 nap erejéig és feltölteni a készleteiket? Többé ez sem gond.

Szombaton egy, a lakóautózás kultúrájáról szóló nap keretein belül megnyitja kapuit Sopron első lakóautós kempingje. A VPT Caravan Pozsonyi úton található központja mellett alakították ki a lakóautós berkekben: „Stellplatz” névre hallgató objektumot.

A nyitónapon programokkal és sztárvendéggel, Rákóczi Ferivel várják a látogatókat. Rákóczi Feri is a lakóautózás szerelmesévé vált, miután átélte első lakóautós élményét a VPT Caravannal. Erről is mesélni fog a közönségnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek