Gördeszkapark építése kezdődött meg

Mivel megnőtt az igény a gördeszkások részéről egy új gördeszkapark létrehozására Kismartonban, egy év tervezés után úgy tűnik, megvalósulhat a beruházás. A terveket nemrég mutatták be, az építkezés pedig már meg is kezdődött.

A kismartoni E_Cube rendezvényközpont épülete mögött, mintegy 50.000 eurós beruházással készül el az új skatepark. A nagyjából 800 négyzetméteres pálya kétszer akkora lesz mint az eddigi.

Simon Gold, a gördeszkás egyesület elnöke, Thomas Steiner, Kismarton polgármestere és Istvan Deli alpolgármester
Stadtgemeinde Eisenstadt

"Miután a kismartoni gördeszkások egyre többen vannak, az eddigi gördeszkapark napsütéses napokon már gyakran túlzsúfolttá vált. Az új, modern betonpark új otthont nyújt majd a város gördeszkásai és a jövő generációi számára is. Hosszú megbeszélések és számtalan órányi tervezés után most minden fél számára kielégítő megoldás született." - mondta Simon Gold, a kismartoni gördeszkás egyesület elnöke.

( BVZ )
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek