Hónapokig a még át nem adott M85-ös szakaszra terelik a buszokat

A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint 2021. június 14-étől (hétfőtől) várhatóan október 31-ig (vasárnapig) Sopronban a Pozsonyi út a Szent Mihály temető és az M85 gyorsforgalmi út Fertőrákosi csomópontja közötti szakaszán egy irányban haladhat a forgalom.

Érintett vonalak:

Helyi: 6, 13, 13B, 33
Helyközi: 7205

A Sopronból Sopronkőhida, illetve Fertőrákos irányába közlekedő helyi és helyközi járatok terelt útvonalon közlekednek. Az érintett járatok közlekedésében 5-10 perces késés várható.

Kimaradó megállóhelyek:

Pozsonyi út, Szent Mihály temető
Pozsonyi út, autószalon
Pozsonyi út, Sand dűlő
Pozsonyi út, régi vízműtelep

Ideiglenes megállóhely:

Kőrösi Csoma Sándor utca (temető)

Volánbusz Zrt.

Izgalmas részlet, hogy a busztársaság által mellékelt térkép alapján a buszok legalább az egyik irányban az M85-ös gyorsforgalmi út még át nem adott szakaszán közlekednek majd a Fertőrákos csomópont és a Balf/Pihenőkereszt csomópont között.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek