Kurz kancellár AstraZenecát kapott

Az osztrák kancellár, Sebastian Kurz pénteken kapta meg első koronavírus elleni oltását. Az AstraZeneca vakcináját kapta.

"Másokhoz hasonlóan én is örülök az oltásnak, mert ez a kulcsa, hogyvisszatérjünk a megszokott életünkhöz" - idézte a kancellárt az osztrák média. A politikus meg is ragadta lehetőséget és felszólította az osztrákokat, oltassák be magukat.

Ausztriában a koronavírus ellen oltani akarók kétharmadát már regisztrálták. Miután az idősek és a kockázati csoportok oltása már télen megkezdődött, most a fiatalabbakra, köztük a 34 éves Kurzra került sor a szövetségi kancellária "céges" oltásának részeként - írta a Nachrichten.at .

A fiatal Kurz kancellár is sorra került.
APA / BKA / ARNO MELICHAREK
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek