Idén is lesz bringatábor

A legkisebbekre is gondolnak.

A Superior Team Sopron életében a megalakulástól nagyon fontos szerepet kap a kerékpáros utánpótlás-nevelés, a gyermekekkel való, szinte napi szintű foglalkozás. A csapat 2019-ben szervezett először Bringatáborokat, melyek már az első évben igen sikeresen zárultak. A tavalyi és az idei készülődést kicsit beárnyékolta a járvány és annak következményei, de az érdeklődés idén az eddigekhez képest is igen jelentős.

Ebben az esztendőben már nyolc turnusban várják az érdeklődő gyerekeket, két időpontban pedig a legkisebbekre, a 7-10 éves korosztályra is gondoltak a szervezők. A tábor ideális választás azoknak, akik aktívan, jó levegőn, természeti környezetben szeretnék eltölteni a nyári szünidő heteit. (Érdeklődni a superiorsopron@gmail.com címen lehet.)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@enyugat.hu

Kérjük válasszon:

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek